MONTAJ

Sektörün lider markası konumunu güvenilir ve kaliteli malzeme seçimiyle, başarıyla tamamlanmış projeleriyle kanıtlayan Valensia Asansör, montaj hizmetleri konusunda da ismine güvenmektedir. Valensia Asansör montaj ekibi alanında uzman tekniker ve mühendislerden oluşmaktadır. Servis ekibi, müşterilerin istekleri doğrultusunda en uygun projeyi hazırlayarak montaj sürecine başlar ve projeye uygun olarak asansör montaj işlemini tamamlar.

 Valensia Asansör müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için, müşteri ihtiyaç ve beklentilerini analiz edip, eğitilmiş personelimizin katılımıyla, kaynaklarımızı verimli kullanıp, sistemimizi ve ürünlerimizi gözden geçirip, sürekli iyileştirmeyi sağlayarak; güvenliği, konforu ve estetiği ile size özel tasarımlar sunmak kuruluşumuzun temel politikasıdır.

Mevcut ve yeni kurulacak sanayi ve ticari işletmeler ile konutların ihtiyaçlarının, öncelikle ve özellikle mühendislik bilgi, beceri ve desteği temeline oturtulmuş yüksek kaliteli ve uygun maliyetli hizmeti, uygun kâr ve süreklilik prensipleri çerçevesinde ve zamanında sunarak çözüm getirmek firmamızın temel misyonudur.