MODERNİZASYOM

Dünya metropollerinde insan trafiğinin en yoğun yaşandığı noktalarda, bugün SJEC yürüyen merdiven ve yolları kullanılmaktadır. SJEG, imzasını attığı yüksek teknoloji ürünleri ile günümüz yaşamının yüksek temposunda işlev, estetik ve güvenliği bir arada sunan üstün bir teknoloji markasıdır. 2008 Pekin Olimpiyatları, 2010 Shangay Dünya Expo Fuarı, 2011 Asya Oyunları ve dünyanın bir çok metro projesinde tercih edilen SJEG, sahip olduğu uluslararası üretim sertifikasyonları ile gerçek bir kalite güvencesidir.

 DNV tarafından verilen IS09001, IS014000,0HSAS18001 ve SA8000 belgeleri, SJEG ür

 Asansöre dış görünüm olarak güncel bir tasarımla yepyeni bir yüz kazandırılabilir.Asansör kabinininde bulunan duvar bölümünde paslanmaz çelik veya alüminyum alaşımlı kaplama malzemeleri kullanılarak duvarlara çağdaş bir görünüm kazandırılabilir.

 Ancak sadece dış görünüm olarak asansörünüzü modernize etmeniz asansör modernizasyonu yerine geçmemektedir.Binanızda kullandığınız asansör kabininiz güvenli olmayabilir ve emniyet kriterlerini sağlayamaz durumda olabilir.Asansör modernizasyonunda asansörün bütün taşıyıcı süspansiyonları, fren tertibatlarının tamamı ile eksiksiz olarak yenilenmeli ve kabin içinde emniyet kapısı mutlak suretle tesis edilmelidir.

 Valensia asansör mühendis ve uzman teknik personeli asansörün kullanıldığı mekanda gerekli inceleme ve trafik hesaplamalarını gerçekleştirdikten sonra, asansörünüzün modernizasyon ihtiyaçları doğrultusunda bir rapor hazırlanmaktadır.Uzmanlarımızın hazırlayacağı asansör modernizasyon raporunda,bakım, onarım, yedek parça ve işçilik giderlerini net olarak görebildiğiniz gibi, modernizasyon süreci ve iş teslimi zamanını kesin olarak görebilirsiniz.